Video : Tipsbladet
Generelle

United-legende om Eriksen: - Jeg tror ikke, at han kommer til at spille igen

Den tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand tror, at Christian Eriksen vælger at prioritere helbreddet efter sit hjertestop mod Finland.

Christian Eriksen var lørdag tæt på at miste livet, men den danske landsholdsstjerne blev genoplivet af lægeholdet i Parken. 

Siden da har Eriksen været indlagt på Rigshospitalet, hvor midtbanespilleren har gennemgået en lang række tests. Og det er stadig for tidligt at kunne sige noget om, hvorvidt Eriksen kan fortsætte karrieren som fodboldspiller. 

Ifølge den tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand skal folk dog ikke sætte næsen op efter at se Eriksen tilbage på banen. 

- Jeg tror ikke, at han kommer til at spille igen, hvis jeg skal være ærlig, lyder det således fra Ferdinand på YouTube-kanalen Five

- Hvis jeg var ham, så er det nok ikke det, jeg tænker på. Jeg ville bare prioritere at være rask, for min families skyld. Jeg blev lidt følelsesmæssigt ramt, hvis jeg skal være ærlig. Bare at se reaktionen fra hans hustru. Billederne af hans hustru eller kæreste, der kom ned. Det var bare så emotionelt. 

- Det rammer dig, og det får dig til at tænke over livet og vigtigheden af virkeligt at værdsætte livet, og vigtigheden af at nyde livet. 

- Det er godt, at vi kan sidde her, og han er kommet med udtalelser, der nu florerer i medierne, om, at han ikke kan huske, hvad der skete. Han er opsat på at finde ud af, hvad der skete. Jeg tror, at de har sagt, at det var hjertestop (landsholdslægen Morten Boesen har bekræftet, at der var tale om et hjertestop, red.). Jeg ønsker ikke at springe til konklusioner, men jeg tror, at det er det, rygterne siger. 

- Men jeg tror bare, at han selvfølgelig kommer til at evaluere sit liv efter det her. Og forhåbentligt fortsætter han sin bedring på samme vis, som han gør i øjeblikket. Det ser positivt ud. 

Christian Eriksen har mandag delt et billede fra hospitalssengen, hvor den danske stjerne slår fast, at han - efter omstændighederne - har det fint.