Video : Tipsbladet
Generelle

Mourinho revser Hazard: - Elendig træning

Ifølge José Mourinho ville Eden Hazard være en spiller på et helt andet niveau, hvis bare Real Madrid-stjernen gad træne ordentligt.

Eden Hazard viste nogle gode detaljer, da Belgien torsdag Danmark med 2-1 i Parken, men teknikeren har generelt skuffet slemt efter skiftet fra Chelsea til Real Madrid i 2019.

Hazard har således været meget skadet og ude af form, og ifølge belgierens tidligere træner, José Mourinho, har driblekongen også en decideret ringe arbejdsmoral.

- Sandheden om Eden Hazard? Sandheden er det, vi ser fra ham, hvilket er en utrolig spiller med elendig træning. Man kan kun drømme om, hvad han kunne være for en spiller, hvis han havde en super professionel attitude til træning, lyder det således, ifølge talkSPORT, fra José Mourinho.

- I sidste ende er han en utrolig knægt. Han er et utroligt familiemenneske. Han ligner ikke andre spillere fra denne generation af spillere. Han er meget stille, og han er totalt fokuseret på familie, børn, forældre og det stille liv. Men han går på træningsbanen hver morgen, og... foretager sig ikke det store. 

- Når han går på banen (til kampene, red.), så er det ikke en reflektion af en uges arbejde, du ser. Du ser bare en reflektion af hans talent. Han er en utrolig spiller, og du kan forestille dig, hvilken spiller han ville være, hvis han var top-professionel.

- Da han tog til Real Madrid, tænkte jeg: 'Wow, den her fyr tager til verdens største klub, og kommer til at få dette kæmpe pres på sine skuldre i forhold til altid at være på toppen. Den her fyr kommer til at vinde Ballon D'Or, for han er utrolig'. Men hvad fitness, fart og form angår, så ville han være en meget bedre spiller (hvis han trænede ordentligt, red.). Det, du ser, er bare det talent, der har bragt Eden til der, hvor han er. 

I interviewet udtaler José Mourinho dog, at han forventer, at Eden Hazard undervejs i EM får tilkæmpet sig en plads i den belgiske startopstilling. Real Madrid-stjernen fik den sidste halve time i torsdagens EM-brag i Parken.