Video : Tipsbladet
Rygter

Eks-Liverpool-boss vil have fingrene i Lingard

Ole Gunnar Solskjær har udtrykt interesse i at beholde Jesse Lingard, men den engelske midtbanespiller kan muligvis være på vej til Everton.

Jesse Lingard imponerede i foråret stort, da Manchester United-spilleren var udlejet til West Ham, men endnu vides det ikke, hvor den 28-årige midtbanespiller skal spille i den kommende sæson.

Ole Gunnar Solskjær har indikeret, at Lingard indgår i hans planer, men samtidig er det en anelse svært at se englænderen tilkæmpe sig en plads i Manchester Uniteds foretrukne startellever. 

West Ham har angiveligt vist interesse for at hente Lingard tilbage, men ifølge den engelske avis The Sun kan David Moyes nu konstatere, at hans gamle klub har meldt sig ind i kampen om Manchester United-spillerens signatur.

Kan afløse colombianer
Således skriver The Sun, at Jesse Lingaard er en spiller, som Rafa Benitez meget gerne vil have til Everton denne sommer. Den tidligere Liverpool-træner har afløst Carlo Ancelotti på Goodison Park, og spanieren har angiveligt et godt øje til Lingard, der i foråret scorede ni mål i 16 Premier League-kampe for West Ham.

Jesse Lingard kan potentielt erstatte James Rodriguez, der i de seneste uger har været rygtet væk fra Everton. Den tidligere Real Madrid-spiller er blevet andet blevet kædet sammen med klubber som Atlético Madrid og Milan