Video : Tipsbladet
Rygter

70 procents chance: Storklub jagter bænket Werner

Timo Werner kan få en træls sæson i Chelsea, efter at Champions League-vinderne hentede Romelu Lukaku for et gigantisk beløb. Og nu forlyder det, at tyskeren meget vel kan forlade Stamford Bridge næste sommer.

Chelsea brugte denne sommer 855 millioner kroner på Romelu Lukaku, hvilket ikke just har forbedret Timo Werners situation på Stamford Bridge. 

Den 25-årige tysker har således blot fået sammenlagt ét minuts spilletid i Chelseas to seneste Premier League-kampe, hvor Lukaku spillede fuld tid i begge opgør. Og ifølge det tyske medie Sport1 er der en ganske stor sandsynlighed for, at Timo Werner forlader Chelsea til sommer. 

Kan afløse Lewandowski
Timo Werner har nettet i samtlige af de tre VM-kvalifikationskampe, som Tyskland har spillet i løbet af den seneste uge, men spørgsmålet er, om angriberen kan beholde sin plads på landsholdet, hvis han ikke får mere spilletid i Chelsea fremadrettet.

- Han har fået en reserverolle efter Romelu Lukakus megatransfer. Hvis hans situation ikke ændrer sig, så kan et exit i 2022 ikke udelukkes. Vil Bayern slå til? Det er muligt, lyder det således fra Sport1. 

Sport1 peger på, at Timo Werner kender Bayern München-cheftræner Julian Nagelsmann fra deres fælles tid i RB Leipzig, hvor Chelsea-angriberen var en af Bundesligaens målfarligste spillere. Og ifølge Sport1 er Werner da også en spiller, som jævnligt har været oppe at vende i Bayern München efter Nagelsmanns ankomst.

Sport1 skriver, at Werner kan blive et emne for Bayern München, hvis sydtyskerne sælger Robert Lewandowski næste sommer. Ifølge Sport1 er der 70 procents chance for, at Werner skifter til Bayern München.