Video : Tipsbladet
Rygter

Storklub vil hente dyrt United-flop til januar

Donny van de Beek har haft en træls tid i Manchester United, og nu forlyder det, at den tidligere Ajax-stjerne kan rykke til Serie A meget snart.

Det er lidt over et år siden, at Donny van de Beek skiftede fra Ajax til Manchester United, og indtil videre har hollænderen haft en rædsom tid på Old Trafford. 

Ole Gunnar Solskjær har således absolut ikke haft fidus til den 24-årige Donny van de Beek, men alligevel valgte nordmanden angiveligt at blokere en udlejning til Everton i sommer. 

Nu forlyder det dog fra den italienske avis La Stampa, at Donny van de Beek potentielt kan få kastet en redningskrans til januar.

Kan rykke til Italien
Således skriver La Stampa, at Juventus har indledt en dialog med Donny van de Beeks agent, med henblik på et muligt skifte til vinter. Ifølge Football Italia ligner Serie A generelt en potentielt destination for den 24-årige hollænder, idet der angiveligt også er interesse fra Inter.

Ifølge La Stampa har Juventus' sportsdirektør, Federico Cherubini, været i kontakt med Donny van de Beeks agent, som for nyligt meldte ud, at midtbanespilleren er skuffet over, at han ikke fik lov til at komme væk i sommer. 

Donny van de Beek har i denne sæson fået seks minutters spilletid i Premier League. Manchester United betalte sidste år 290 millioner kroner for hollænderen.