Video : Tipsbladet
Generelle

Messi om Ramos: Det var mærkeligt

Lionel Messi har nu udtalt sig om forholdet til sin gamle rival Sergio Ramos.

Lionel Messi og Sergio Ramos har været involveret i en del halekampe, men de to stjerner blev i sommer holdkammerater, da de begge skiftede til Paris Saint-Germain. 

Og i et interview med Marca har Messi nu erkendt, at det indledningsvist var  underligt at dele omklædningsrum med den tidligere Real Madrid-kaptajn. 

- Nu føler jeg intet, men i første omgang var det mærkeligt efter så mange års rivalisering, hvor vi var kaptajner for henholdsvis Barça og Madrid. Efter så mange Clásico-kampe og så mange skænderier på banen... men alt det lod vi ligge, og vi har altid respekteret hinanden meget, uanset hvor store rivaler vi var i de Clásico-kampe, lyder det således fra Lionel Messi. 

Kendte allerede hinanden
I interviewet med Marca blev Messi desuden spurgt, om Sergio Ramos har vist sig at være, som Messi havde forventet.

- Jeg kendte ham allerede. Det er sandt, at vi havde nogen udvekslinger, der ikke var så gode. Men vores veje har krydset hinanden i ligaen i mange år, og vi har talt mere end én gang. Jeg havde allerede en idé om, hvordan han var. Jeg har haft tidligere holdkammerater, der har spillet sammen med ham på det spanske landshold, så jeg kendte ham allerede. Og nu, hvor vi har haft mere tid sammen i Paris, har jeg set, at han er en glimrende person. 

Lionel Messi scorede lørdag sit første Ligue 1-mål, da Paris Saint-Germain slog Nantes med 3-1.