Video : Tipsbladet
Champions League

Rasende Xavi gav kontant opsang til spillerne

Onsdagens Champions League-opgør mod Bayern München endte som lidt af en nedtur for Barcelona, og ifølge avisen Sport kunne end ikke en opsang fra Xavi løfte de slukørede spillere.

Barcelona kolliderede onsdag frontalt med virkeligheden, da catalanerne blev ekspederet over i Europa League efter et klart 3-0-nederlag til Bayern München. 

Der var således tale om klasseforskel, og end ikke en opsang fra Xavi Hernández i pausen gjorde nogen forskel. Ifølge den spanske avis Sport kom cheftræneren ellers med lidt af en røffel til Barcelona-spillerne efter de første 45 minutter, hvor Bayern München var foran med 2-0.

- Nogle af jer forstår ikke, hvad det betyder at spille for Barça, lød den kontante dom således angiveligt fra Xavi Hernández i omklædningsrummet i pausen. 

Barcelona-spillerne så dog ikke væsentligt forandrede ud i anden halvleg, og som Sport påpeger, så havde opsangen fra Xavi altså ikke den ønskede effekt. 

Sport peger på, at cheftræneren fremstod voldsomt bitter efter sidste fløjt. 

- Hans ansigt sagde det hele. Han var rasende. Vreden fra pausen blev omdannet til en begravelsesstemning efter kampen. Ingen af spillerne ønskede at tage ordet. Der var bare stilhed, lyder det således fra Sport.

Efter onsdagens nedtur har der været rygter om, at Barcelona pønser på at sælge nogle af truppens helt store profiler til januar. Læs mere om det HER.