Video : Tipsbladet
Premier League

Højbjerg er bedste dansker: Har flest af alle

Pierre-Emile Højbjerg topper listen over danskerne i de største ligaer, når det kommer til afleveringer præsteret for 2021.

Året går på hæld, og selv om der forhåbentlig er flere fodboldkampe i vente i det engelske i de kommende dage - ja, så er det tid til at gøre status. 

Vi har i samarbejde med SpilXperten taget et kig på alle danskerne i de fem største euopæiske ligaer samt den hollandske og russiske. Her er der gravet masser af statistik ud, og Pierre Emile Højbjerg sætter sig mere end solidt i tronen, når det kommer til afleveringer og præcisionen herpå. 

Tottenham-profilen er således med afstand den dansker i de respektive liager, der har sendt flest afleveringer afsted, og når procenten på de succesfulde så oven i købet er tæt på 90, så sætter det kun en fed streg under danskerens 2021, der har samlet set har været fremragende. 

2.701 afleveringer er det indtil videre blevet til for Pierre-Emile Højbjerg i årets løb for Tottenham, hvilket er lige godt 300 flere end Joachim Andersen fra Crystal Palace og flere end 1.000 foran Jacob Rasmussen fra hollandske Vitesse. 

Chelsea-danskeren Andreas Christensen stempler ind som nummmer fire på listen over flest afleveringer, men AC tager til gengæld førstepladsen, når det kommer til præcisiionen, hvor han ligger på imponende 90,1 procent.

Men når Pierre-Emile Højbjerg også her rangerer i toppen med hele 89 procent succesfulde aflveringer - så vidner det om konsekvent dansk kvalitet hos Tottenham-midtbanespilleren.

Tjek tallene her