Højbjerg orkestrerer mål i Spurs-avancement

Pierre-Emile Højbjerg stod bag et flot mål for Tottenham, da klubben slog West Ham ud af Liga Cuppen.

Tottenham er klar til semifinalen i den engelske Liga Cup.

Det er en realitet efter en 2-1-sejr over West Ham onsdag aften. Pierre-Emile Højbjerg udmærkede sig med en flot assist til kampens første kasse.

Danskeren spillede pingpong med Steven Bergwijn og kom til baglinjen, hvorfra han lagde den fladt ind foran mål, hvor Bergwijn stod i en god position og scorede sikkert.

Jarrod Bowen scorede til 1-1 efter 32 minutter, men Lucas Moura slog hårdt tilbage to minutter senere og bragte Tottenham på sejrskurs.

Pierre-Emile Højbjerg spillede alle kampens 90 minutter.

Danskerklubben Brentford havde en mindre opløftende aften.

Thomas Franks tropper tabte 0-2 til Chelsea, som scorede sine to mål sent i kampen. Først lavede Pontus Jansson selvmål, og så scorede Jorginho på straffespark.

Mads Bech Sørensen og Mathias Jensen var i startopstillingen for Brentford, mens Christian Nørgaard kom på banen i anden halvleg. Andreas Christensen døjer med en skade og var ikke med for Chelsea.

Tottenham og Chelsea mødes nu i semifinalen.

Liga Cuppen rangerer som den næstmest prestigefyldte pokalturnering i England efter FA Cuppen.