Video : Tipsbladet
Premier League

Ny PL-dansker: Specielt Van Dijk imponerer

Danske Jacob Lungi Sørensen er imponeret over flere spillere i Premier League, der fortsat er ganske ny for ham.

Jacob Lungi Sørensen fik sin Premier League-debut for Norwich tidligere på måneden, og danskeren har siden fået masser af roser for sin uimponerede indsats i den voldsomt stærke liga.

Stoltheden er da også stor hos den 23-årige tidligere Esbjerg-spiller over at befinde sig i kamp mod de bedste, men han lægger heller ikke skjul på at benovelsen absolut er til stede.

- Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente af Premier League. Det er så svært at sammenligne med The Championship, for i den seneste sæson, var der ingen fans på tribunerne men holdene er fortsat med masser af kvalitet. Det er en fornøjelse at spille her.

- Der er så mange topspillere, der imponerer mig - specielt Van Dijk og nogle af 6'erne i Premier League. Du kigger på dem, men det skal også passe ind i din egen og holdets måde at spille på, lyder det fra danskeren.

Jacob Lungi Sørensen har spillet tre Premier League-kampe i december - desværre for ham og Norwich er alle tre endt med nederlag.

I julen skal Norwich forsøge at hente vigtige point i bundstriden, når 26. december byder på hjemmekamp mod formstærke Arsenal og to dage senere handler det om udekamp mod Crystal Palace