Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-spiller rygtes til succesklub

Den norske midtbanespiller sættes nu i forbindelse med et skifte til den norske succesklub Bodø/Glimt.

Han har ikke været en stor succes i Brøndby IF, og denne vinter kan Tobias Børkeeiet måske vende hjem til norsk fodbold. Tidligere har Rosenborg BK været meldt ude efter den norske midtbanespiller, men nu sættes han også i forbindelse med en anden klub.

Ifølge Avisa Nordland er der rygter om, at Tobias Børkeeiet er aktuel i succesklubben Bodø/Glimt, der har vundet det norske mesterskab i de seneste to sæsoner.

Her lister avisen Brøndby-spilleren sammen med en håndfuld andre spillere, der skal være emner i Bodø/Glimt, og avisens sportschef vurderer også sandsynligheden for, at de forskellige spillere havner i klubben. Om Tobias Børkeeiet lyder det:

- Ingen røg uden ild. Men meget handler om, hvilke navne man får hentet ind. Glimt henter næppe alle spillerne på denne liste, men nogle af dem kan ende i Bodø.

Der tilføjes desuden, at nordmanden har spillet både i forsvaret og på midtbanen i Brøndby IF, og at Bodø/Glimt-træner Kjetil Knutsen elsker alsidige spillere.

Bodø/Glimt har brug for en ny defensiv midtbanespiller forud for den kommende sæson. De har nemlig solgt midtbanegeneralen Patrick Berg til franske RC Lens for et større millionbeløb, og han skal formentlig erstattes.

I de seneste år har klubben hentet flere spillere, der har haft begrænset succes andetsteds, for derefter at gøre dem til store profiler og store salg. Det gælder eksempelvis Kasper Junker, der efter nogle svingende sæsoner i dansk fodbold blev en sand bomber i Bodø/Glimt og siden skiftede til japansk fodbold.

Tobias Børkeeiet, 22 år, kom til Brøndby IF for godt ti milioner kroner i sommeren 2019 og har siden spillet 46 kampe for klubben.