Video : Tipsbladet
Premier League

Medie: Manchester City går benhårdt efter Haaland

Erling Haaland er Manchester Citys førsteprioritet.

Dortmund åbnede forleden for, at Erling Haaland kan blive solgt til sommer, og det er utvivlsomt en mulighed, at den målfarlige nordmand ender i Manchester City.

Premier League-mestrene fik ikke fat i Harry Kane i sommer, men er fortsat på jagt efter en ny angriber, og nu er 21-årige Haaland blevet klubbens førsteprioritet.

Det skriver The Athletic.

Ifølge det engelske medie er City klar til at gå langt for at sikre sig Haalands underskrift, og man kommer i løbet af de kommende uger og måneder til at holde flere møder med angriberens repræsentanter.

Interessen er imidlertid massiv for Haaland, og The Athletic beretter, at Real Madrid i øjeblikket er Citys største trussel i kampen om Dortmund-stjernen. Også Paris Saint-Germain og Bayern München er inde i kampen.

Hvis det ikke lykkes Manchester City at hente Erling Haaland, kommer klubben formentlig til at gå efter enten Alexander Isak fra Real Sociedad eller Fiorentinas Dusan Vlahovic.

Det er også en mulighed, at man genoptager jagten på Harry Kane, hvis Tottenham vil sælge englænderen til en fornuftig pris, men Manchester City menes at have sine betænkeligheder ved Kane, fordi han fylder 29 år til sommer.