Video : Tipsbladet
La Liga

Ny Umtiti-aftale sikrer stjernes indregistrering

Samuel Umtiti har forlænget sin aftale med Barcelona frem til 2026, hvilket også giver plads i budgettet til at registrere dyrt stjerneindkøb.

Franske Samuel Umtiti har de senste uger været et varmt navn rundt omkring i Europa med halvandet år tilbage af sin kontrakt.

Samtidig er han også en af Barcelonas mest løntunge spillere, og dem er den catalanske storklub villige til at skille sig af med, så de kan registrere deres nyindkøb Ferran Torres.

Men der findes også alternative metoder til at komme af med en stor lønudgift. Således har franske Samuel Umtiti valgt at skrive under på en aftale frem til 2026 med Barcelona. Den løn han var berettiget frem til hans tidligere kontrakts udløb, får han nu fordelt ud over de år hans nye kontrakt gælder frem til.

Således skriver FC Barcelona på deres hjemmeside, hvor de også takker Umtiti for hans fleksibilitet og forståelse for klubbens situation.

På denne måde har FC Barcelona også luft i budgettet til at registrere Ferran Torres i Barcelona-truppen, som også tæller danske Martin Braithwaite, der igen træner med efter hans operation sidste år.

Samuel Umtiti har været i Barcelona siden 2016, hvor han hurtigt blev en stor succes. De seneste par år har vedvarende skader forpurret det lovende talent.