Video : Tipsbladet
Premier League

Flere engelske klubber skal være vilde med Eriksen

Den danske landsholdsspiller vil tilbage på fodboldbanen, og Brentford skal have tilbudt ham en kontrakt. Men flere engelske klubber lurer på at skrive kontrakt med danskeren, lyder det nu.

Der går nok ikke mange uger, før den danske landsholdsspiller Christian Eriksen har fremtiden på plads.

Midtbanespilleren, 29 år, er angiveligt blevet tilbudt en kontrakt i London-klubben Brentford, der løber resten af indeværende sæson og med option på et år mere, men det skal ikke være den eneste klub, der vil have fat i danskeren.

Det forlyder i det engelske medie The Telegraph, at flere engelske klubber er vilde med danskeren, der i december fik ophævet sin kontrakt i Inter og derfor er fri på markedet. 

Og de klubber er "i gang med at undersøge muligheden for at skrive kontrakt med playmakeren", fremgår det.

En klub som Tottenham Hotspur kunne sagtens være en mulighed for Christian Eriksen. De kender danskerens kvaliteter, og han kender træner Antonio Conte. Samtidig kan klubber som Newcastle United, Aston Villa og West Ham også have interesse, da de klubber har midler til at tilbyde Eriksen en bedre kontrakt end det, Brentford kan.

Omvendt kan Brentford - som Tottenham - tilbyde tryghed, da Eriksen kender flere af danskerne i Brentford.

I The Telegraph lyder det også, at interessen fra Brentford stadig er tidligt i forløbet.

Christian Eriksen har ikke spillet, siden han i sommer kollapsede i Danmarks åbningskamp ved EM mod Finland. Siden har han fået indopereret en ICD-enhed - en såkaldt hjertestarter - og efteråret har han brugt på at bygge sin form op igen.

Foruden de engelske klubber har der også været rygter om Eriksens tidligere klub AFC Ajax samt AS Monaco.