Video : Tipsbladet
Premier League

- Rangnick er en glorificeret vikarlærer

Der har været talt meget om Manchester Uniteds attitudeproblemer i denne sæson, og ifølge The Telegraph kan det hænge sammen med Ralf Rangnicks rolle som midlertidig cheftræner.

Manchester United ligger langt fra mesterskabskampen i denne sæson, og ansættelsen af Ralf Rangnick har ikke rigtigt haft den effekt, som mange fans havde drømt om. 

Der har samtidig været sagt og skrevet meget om Manchester United-spillernes attitudeproblemer, og i sidste uge var Cristiano Ronaldo så ude med kritiske kommentarer om unge spillere, der ikke lytter til hans råd. 

Ifølge avisen The Telegraph er en del af problemet, at Ralf Rangnick kun er ansat som midlertidig cheftræner, hvilket er med til at undergrave tyskerens autoritet.

- Ralf Rangnick er en glorificeret vikarlærer, og det ved Manchester United-spillerne, skriver The Telegraph således.

Avisen peger på weekendens situation med Anthony Martial som det seneste eksempel på dette. Rangnick udtalte således, at Martial ikke var udtaget til Aston Villa-kampen, fordi franskmanden ikke ønskede at være i truppen. Martial afviste efterfølgende Rangnicks påstand. 

The Telegraph peger på, at Ralf Rangnicks status som midlertidig chef absolut ikke hjælper tyskeren. 

- Rollen som midlertidig løsning giver et element af akavethed til et job, der kræver ukompliceret magt. Det får alt til at virke lidt skævt. Rangnick ligner en, der har lånt en ekstra klubjakke, som han skal aflevere tilbage efter kampen, når han står ude på sidelinien, skriver The Telegraph.

Det vides endnu ikke, hvem Manchester United vil ansætte som permanent cheftræner til sommer, men ifølge Le Parisien er den engelske klub i jævnlig kontakt med Mauricio Pochettino.