Video : Tipsbladet
Superliga

FC Bayern München-træner bekræfter dansk transfer

Julian Nagelsmann har på et pressemøde bekræftet, at FC Bayern München køber dansk stortalent.

Som Tipsbladet i sidste uge kunne afsløre, er det danske stortalent Jonathan Asp Jensen ved at blive solgt fra FC Midtjylland til FC Bayern München, og dermed bliver den 16-årige midtbanespiller den første dansker i klubben siden Pierre Emile Højbjerg.

Siden har danske og tyske medier skrevet om en pris på op mod 11 millioner kroner med bonusser ved siden af, mens et tysk medie har fortalt, at FC Midtjylland-spilleren først skifter til den FC Bayern München til sommer.

En ting er i hvert fald sikkert: Julian Nagelsmann bekræfter, at FC Bayern München henter den danske juvel.

- Jeg har set lidt af ham, men ikke sådan, at jeg kan fortælle dig i detaljer om ham, sagde Julian Nagelsmann på et pressemøde inden opgøret mod FC Köln i weekenden:

- Han er også en meget ung spiller, der først skal spille på akademiet. For os er det altid vigtigt, at vi er tidligt ude med scouting, der sikrer os gode spillere - også i forhold til andre europæiske klubber og i forhold til økonomien. Han er en af dem. Ikke desto mindre er der lang vej, før han kan gøre sig gældende med de bedste i Bayern München, siger Nagelsmann.

Den tyske træner sagde også, at Jonathan Asp Jensen, der blev 16 år i fredags, har potentialet til at gå nå langt.

Danskeren er på U16-landsholdet og har scoret tre gange i sine første fire U16-landskampe.