Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: De har overvejet at hente Kamil Wilczek

Den tidligere Superliga-topscorer kan måske være på vej væk fra FC København.

Mens FC København er ved at lave det, der ligner en stor og flot transfer i form af angriber Khouma Babacar, er det muligt, at en anden angriber er på vej ud af døren.

I hvert fald har tidligere Superliga-topscorer Kamil Wilczek gjort det klart, at han af FCK's øverste folk er blevet anbefalet at forlade hovedstadsklubben, da han ikke står til spilletid, og med et køb eller leje af Babacar, ryger Wilczek med al sandsynlighed længere tilbage i køen.

Men måske er der en udvej.

Det er det polske medie piast.gliwice.pl, der skriver, at netop Piast Gliwice, hor Kamil Wilczek karriere tog fart i første omgang, har undersøgt muligheden for at hente angriberen retur.

Den tidligere topscorer i den bedste polske række har kontrakt med FCK frem til sommeren 2023, så det er ikke en transfer, der bliver nem at hive i land for Piast Gliwice. Han og familien føler sig også godt tilpas i Danmark, ligesom Wilczeks løn næppe bliver i samme størrelse, som den er nu, hvis han rykker retur til Polen i dette transfervindue.

Kamil Wilczek, 34 år, har spillet seks Superliga-kampe i denne sæson og scoret en enkelt gang. I sidste sæson blev det til 10 scoringer i 27 kampe. I alt har han lavet 82 Superliga-mål i bare 157 kampe.