Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjyllands storsalg forklarer klubvalg

Jens-Lys Cajuste var rygtet til storklubber, men endte hos Stade de Reims. Han fortæller nu, hvorfor han valgte den franske klub.

I sommer var der et hav af rygter om Jens-Lys Cajuste, der blev sat i forbindelse med et skifte fra FC Midtjylland til Premier League for over 100 millioner kroner, men sådan endte det som bekendt ikke.

Den svenske landsholdsspiller blev hos “Ulvene” i efteråret og i stedet er han skiftet til Stade de Reims i en handel af en værdi op mod 75 millioner kroner. Det skifte er måske lidt overraskende, i og med at Reims er i den tunge ende af den franske liga. Der var nemlig også snak om interesse fra større klubber

Men over for Sportbladet sætter Jens-Lys Cajuste ord på, hvorfor det netop blev Stade de Reims, der løb med hans underskrift.

- De har haft øjnene på mig i lang tid, næsten to år. Det viser meget tillid fra deres ledelse, og nu er det vigtigste for mig at få spilletid, at udvikle mig på banen, og det er det, jeg er blevet tilbudt her. Jeg føler stor tillid fra træneren.

- Det vigtigste er ikke klubbens størrelse lige nu, men spilletid til at udvikle mig. Det er det, jeg leder efter, fortæller midtbanespilleren ifølge Sportbladet.

Den 22-årige svensker nåede at spille godt tre og et halvt år i FC Midtjylland, hvor han nåede 79 kampe og to scoringer.

Efter skiftet har der været meget snak om prisen. De første meldinger lød på, at Stade de Reims betalte 75 millioner kroner for Jens-Lys Cajuste, men det afviste franskmændenes klubboss pure. Siden har Ekstra Bladet afsløret, at prisen på grund af diverse bonusser kan ende på 75 millioner kroner - læs mere om det her