Video : Tipsbladet
Superliga

SL-klub har svensker til prøvetræning

Superliga-klubben har en 16-årig svensker til prøvetræning i øjeblikket.

FC Nordsjælland har i de seneste år hentet flere unge talenter fra nordiske klubber såsom eksempelvis Andreas Schjelderup fra Bodø/Glimt, Daniel Svensson fra Brommapojkarna og Leo Walta fra HJK.

Og nu kan endnu et talent være på vej.

I hvert fald har Superliga-klubben i øjeblikket den 16-årige svensker Isac Antholm til prøvetræning. Det meddeler den unge spillers nuværende klub, IK Sirius, på det sociale medie Instagram.

- Akademispilleren Isac Antholm, født i 2005, er lige nu i Danmark til prøvetræning hos FC Nordsjælland. Vi ønsker Isac alt det bedste, skriver IK Sirius i deres opslag.

Det fremgår ikke, hvilken position Isac Antholm spiller, men fra det svenske fodboldforbunds hjemmeside fremgår det, at det er en særdeles målfarlig ung herre, der lige nu ses an i Nordsjælland.

Således spillede han i 2021 12 kampe for IK Sirius U16-hold med hele 18 kasser til følge. I samme sæson optrådte han også for både U17- og U19-holdet i den svenske klub.

Isac Antholm har også to kampe og to mål for det svenske U17-landshold på cv’et. Han scorede blandt andet i en sejr over Danmarks ditto tilbage i oktober, fremgår det af Sveriges fodboldforbunds hjemmeside.

Det vides ikke, hvor længe Isac Antholm skal prøvetræne i FC Nordsjælland.