Video : Tipsbladet
Premier League

Steven Gerrard hylder ukendt helt med fortid i FCM

Aston Villa vandt weekendens opgør mod Everton efter en standardsituation, og det er et område som har stor bevågenhed i den engelske klub.

Kort før pausefløjtet bragte Aston Villa sig foran mod Everton efter en standardsituation, som Emiliano Buendia stangede ind efter et løb til forreste stolpe.

Scoringen forblev den eneste i opgøret og dermed tog Aston Villa alle tre point. Efter kampen var Steven Gerrard ikke sen til at kaste ros efter to af sine specialister på dødboldsområdet:

- Vi har Austin, der arbejder meget hårdt sammen med 'Lille José' på de her ting. Vi analyserer modstanderen og deres styrker og svagheder på dødbolde fordi vi ved, at de er en vigtig del af sporten. Vi har gjort det i de tidligere kampe, og i dag virkede det for os, siger han ifølge den spanske avis Marca efter kampen.

'Lille José' eller José Rodríguez, der er hans borgerlige navn, har en fortid som data og performance analytiker i FC Midtjylland, hvor han var fra august 2020, indtil skiftet til Aston Villa i sommer.

Han har spanske rødder og har specialiseret sig i dødbolde gennem sin karrirere som analytiker. Han har udover FC Midtjylland tidligere arbejdet hos VPS i Finland og GD Chaves i Portugal.

Siden skiftet til Premier League har Steven Gerrard hentet fem sejre foruden væsentlige tilgange i Philippe Coutinho og Lucas Digne.