Video : Tipsbladet
Premier League

Frank og Riemer jubler: Fortsætter med en god ven

Thomas Frank og Brian Riemer roser hinanden.

Brentford sikrede sig tidligere mandag kontraktforlængelser med Thomas Frank og Brian Riemer. Det betyder, at både cheftræneren og assistenttræneren fortsætter i klubben frem til sommeren 2025.

Nyheden vækker ikke blot glæde i resten af klubben. Thomas Frank jubler også over Brian Riemers forlængelse - og omvendt. Frank starter:

- Jeg er så glad for, at jeg kan fortsætte denne rejse med en god ven. Jeg er glad for, at han vil blive hos os og fortsætte med at tage del i klubbens udvikling. Brian har haft en kæmpe indflydelse på den succes, vi har haft de sidste tre år.

- Hans viden om spillet og specielt den defensive del af spillet har gjort, at vi er gået fra at være et af de dårligste defensive hold i Championship til at være et af de bedste, og nu er vi i Premier League, siger han til klubbens hjemmeside.

Om sin ven og kollega Thomas Frank siger Brian Riemer:

- Inden Thomas hentede mig hertil i 2018, havde vi ikke arbejdet sammen i 15 år, og alt var lidt nyt. Vi har et fantastisk samarbejde, og jeg er beæret over at være en del af Thomas' hold. Jeg er glad for, at han ønsker, vi skal være en del af Brentfords fremtid sammen.

- Jeg vil sige et stort tak til Thomas for at give mig denne chance og for at give mig lov til at bringe mine idéer til Brentford. Ikke alle cheftrænere ville være åbne for at give mig det ansvar. Det gør det til en meget nem beslutning at fortsætte som en del af holdet i Brentford. Thomas giver mig så mange muligheder for at bringe mine idéer frem.

Brentford ligger nummer 14 i Premier League.