Video : Tipsbladet
Premier League

Transferamok: Disse 10 kan Newcastle købe

Newcastle United ventes at gå transferamok sidst i vinduet. Her er 10 spillere, klubben kan købe.

De har hentet Kieran Trippier og Chris Wood, og der må forventes at komme mere ind i Newcastle United, der lige nu bliver rygtet interesseret i stort set alle spillere i hele verden.

Med fem dage igen af vinduet er den nedrykningstruede Premier League-klub på jagt efter massive markante forstærkninger, og Tipsbladet ser her på 10 navne, som realistisk kan komme til Newcastle United, inden transfervinduet smækker i.

Bernd Leno
29 år, Arsenal
Målmand

Keeperen er bænket i Arsenal, og nu begynder det at bimle og bamle i forhold til Newcastle. Klubben kan godt bruge en opgradering på målmandsposten, hvor Martin Dubravka har været lidt ustabil, omend det næppe er her, man bruger mest tid på at lande en forstærkning.

Jesse Lingard
29 år, Manchester United
Midtbanespiller

Lejeaftalen mellem Newcastle United og Manchester United beskrives lige nu som værende død, da Manchester United kræver over 100 millioner kroner i en klausul fra Newcastle, hvis klubben overlever i Premier League. Det er Eddie Howe og co. ikke villige til at betale med tanke på, at man også skal betale en sum penge for at leje midtbanemanden samt betale hele hans løn. Lingard skal være ekstremt skuffet over Manchester United, og det kan måske få handlen tilbage på skinner i de sidste timer af transfervinduet.

Bruno Guimaraes
24 år, Olympique Lyon
Midtbanespiller

Onsdag lød det, at klubberne var enige om en transfer for den dygtige brasilianske midtbanespiller, der også tidligere er blevet rygtet til Arsenal, men det har Lyon været ude og afvise. Der mangler enkelte ting at blive forhandlet på plads, men Guimaraes har selv bedt Lyon om at få lov til at forlade klubben, så meget tyder på, at det kommer til at ske i de næste dage.

Diego Carlos
28 år, Sevilla
Midterforsvarer

Den brasilianske midtstopper har længe været meldt på vej til Newcastle United, og han skal også selv have bedt Sevilla om lov til at skifte. Men klubben er alligevel endt med at takke nej til Newcastles bud, og nu menes det, at den nordøstengelske klub skal hoste op med 350 millioner kroner, hvis en transfer skal tilbage på sporet. Det ligner umiddelbart, at der ikke falder noget på plads, men man skal aldrig sige aldrig, da NUFC er desperat efter en centerback.

Thomas Müller
32 år, FC Bayern München
Angriber

En af de vildere transferrygter kommer fra Tyskland, hvor Bayern München-stjernen Thomas Müller rygtes til England. Både Newcastle United og Everton. Det er næppe sandsynligt, at en klub kan rekruttere ham allerede nu, men hvis det lykkedes, må man næsten tro, at Newcastles store pengepung er mere interessant end Everton, der også leder efter en ny cheftræner.

Dele Alli
25 år, Tottenham Hotspur
Midtbanespiller

Der var engang. Sådan kan man sagtens sige om Dele Alli, der er langt fra fordums styrke. Englænderen har brug for at finde sit niveau igen, og det kan han måske i Newcastle, hvis han ellers får lov til at blive udlejet. Det vil de sidste dage i transfervinduet afgøre - sikkert er det, at Newcastle er interesseret.

Dan Burn
29 år, Brighton
Forsvarsspiller

En af de "kedeligere" rygter, men det virker plausibelt, at Newcastle er ude efter Dan Burn - som flere engelske medier skriver - da andre navne er faldet til jorden. Stopperen vil øge konkurrencesituationen, men det er spørgsmålet, om et køb af Burn, der menes at koste 90 millioner kroner, er forstærkning nok for Eddie Howe?

Mitchel Bakker
21 år, Bayer Leverkusen
Forsvarsspiller

Newcastle United har før været ude efter den hollandske back, og nu buldrer det igen. Newcastle leder efter en venstre back, og det kan meget vel blive Mitchel Bakker, som Leverkusen købte i sommer i Paris Saint-Germain.

Hugo Ekitike
19 år, Stade de Reims
Angriber

Angriberen fra Stade de Reims er blevet rygtet til større klubber, og allerede tidligt i transfervinduet viste Newcastle United stor interesse for franskmanden. Det siges, at klubben fortsat er interesseret i spilleren, der dog sagtens kan koste mere end 250 millioner kroner.

Ousmane Dembélé
24 år, FC Barcelona
Angriber

Det virker usandsynligt, at Newcastle United kan hente FC Barcelona-spilleren, men man kan også vende den om og sige, hvem skal ellers honorere hans store lønkrav? Franskmanden har udløb til sommer, og Barcelona lader til at være indstillet på at sælge nu, da hans krav til en ny aftale er stor.