Video : Tipsbladet
Superliga

Mere på vej i FCK? Her er "PC's" svar

FC København er ikke nødvendigvis færdige på markedet, erkender sportschefen.

Khouma Babacar, Denis Vavro og Paul Mukairu.

FC København har allerede været aktive i januars transfervindue, hvor de tre ovennævnte som bekendt er kommet til klubben. Men de er ikke nødvendigvis færdige, erkendte sportschef Peter Christiansen til det såkaldte ““FCK INSIDE”-arrangement for sæsonkortholdere torsdag aften.

Her ville han ikke udelukke, at der kan komme mere til i løbet af de sidste dage af transfervinduet, der lukker mandag aften. 

- Vi bliver jo hele tiden nævnt, som om der bliver lukket aftaler, og de følger godt med derude. Det er da heller ikke sikkert, vi er (færdige, red.), uden at jeg vil sidde her og love noget. Det kan da godt være, at der er mere, og det er jo sådan, det er. Men det må vi se. Vi skal lande det rigtige og inden for den rigtige økonomi. Så må vi se, hvordan det falder ud til sidst, sagde “PC”.

Især har FC København været sat i forbindelse med køb til midtbanen, kanten og måske endda en angriber. Et af hedeste navne er den 19-årige kantspiller Akinkunmi Amoo, der spiller i Hammarby IF.

“PC” blev ved arrangementet også spurgt direkte, om man trods torsdagens tilgang af kantspiller Paul Mukairu kan hente en endnu en spiller til fløjen.

- Ja, det kan der jo godt. Vinduet er åbent. Vi kan jo ikke svare på det spørgsmål, andet end at vinduet stadig er åbent. Det er da ikke umuligt, svarede sportschefen.

FC København overvintrer på andenpladsen i Superligaen, hvor de har to point op til topholdet FC Midtjylland forud for forårssæsonen.