Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: To storklubber jagter nu Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang kan meget vel forlade Arsenal på en lejeaftale i løbet af de kommende dage.

Pierre-Emerick Aubameyang har ikke spillet for Arsenal siden begyndelsen af december, og gaboneseren kan potentielt forlade London-klubben i løbet af de kommende dage.

I hvert fald skriver The Athletic nu, at både FC Barcelona og Juventus officielt har henvendt sig til Arsenal med henblik på at leje Aubameyang i resten af sæsonen.

Aubameyang fik i december frataget anførerbindet i Arsenal efter en disciplinærsag, og angriberen har i januar været afsted til Africa Cup of Nations, hvor han dog blev ramt af Covid-19 og derfor vendte tilbage til London uden at have været i kamp. 

Den saudiarabiske klub Al-Hilal forsøgte i sidste uge at hente Aubameyang på en lejeaftale, men angriberen var angiveligt ikke specielt interesseret i den mulighed. 

Og ifølge The Athletic er situationen aktuelt den, at Arsenal er i dialog med både Juventus og FC Barcelona. Aubameyangs ugeløn på omtrent 2,6 millioner kroner forventes at blive et centralt emne i disse diskussioner.

The Athletic skriver endvidere, at Aubameyangs skæbne meget vel kan komme til at afhænge af, hvad der kommer til at ske med Alvaro Morata. Hvis spanieren bliver i Juventus, så ligner FC Barcelona den mest sandsynlige destination for Aubameyang. Men hvis Morata rykker til FC Barcelona, så vil Juventus gerne have Aubameyang.