Video : Tipsbladet
VM

- Vil hellere møde Brasilien end Danmark ved VM

SønderjyskEs Duplexe Tchamba drømmer en en plads ved VM - et stort skridt kan tages fredag aften.

I aften klokken 18 er SønderjyskEs Duplexe Tchamba en spændt fodboldspiller. For Superliga-forsvarsspilleren er nemlig med i Camerouns landsholdstrup, der fredag aften skal forsøge at besejre Algeriet i kampen om en plads ved VM i Qatar.

Playoff-kampen er det første opgør af to opgør, og skulle det ende med en plads ved VM, må fejringen vente til en anden god gang. Camerouns afgørende kamp i Algeriet slutter ved midnatstid den 29. marts, og allerede dagen efter sætter Duplexe Tchamba kursen tilbage mod Danmark og Haderslev.

Det bliver ikke en flyvetur med tømmermænd, forsikrer han:

- Jeg ved ikke, hvordan vi skal fejre det, hvis vi vinder. Vi er nødt til at tage tilbage til vores respektive klubber, så vi må forblive fokuserede og har nok ikke tid til den store fest, siger han til Tipsbladet

Efter ni måneders ophold i Danmark er der næppe noget andet VM-land, Duplexe Tchamba har et bedre kendskab til, end Kasper Hjulmands tropper.

Alligevel ville det ikke have en særlig betydning for ham, hvis Danmark dukker op af lodtrækningsbowlen:

- Jeg er jo ikke fra Danmark - jeg er fra Cameroun. Hvis jeg kommer i en position, hvor jeg kan score 15 mål, så vil jeg score 15 mål, også mod Danmark. Jeg er nok lidt ligeglad, og egentligt, så vil jeg hellere spille mod Brasilien og nogle af de største spillere, så jeg kan teste mig selv på det allerhøjeste niveau.

Læs hele interviewet med Superliga-spilleren der for en stund drømmer om VM i stedet for at fokusere på SønderjyskEs nedrykningsspøgelse i Danmark - gør det i dagens udgave af Tipsbladet.