Video : Tipsbladet
Landshold

Afviser skyhøje lønrygter om dansk landstræner

Den dansk-spanske træner har kontraktudløb til sommer, men der arbejdes angiveligt på en forlængelse.

Panamas fodboldlandshold er anført af den dansk-spanske manager, Thomas Christiansen, som førte sit mandskab gennem en flot kvalifikationskampagne forud for VM i Qatar.

Det til trods lykkedes det ikke Panama at kvalificere sig til VM. Men Panamas Fodboldforbund skulle stadig være tilfredse med Thomas Christiansens arbejde, hvorfor de ønsker at forlænge aftalen med ham.

Den tidligere FC Barcelona-spiller har kontraktudløb til sommer, men der skulle angiveligt være et kontrakttilbud undervejs, skriver futbolcentroamerica.com. Selv har Thomas Christiansen været ude og sætte krav, hvis han skal fortsætte som Panamas landstræner.

Han ønsker sig et performance center, bedre fodboldbaner og mere støtte til fodboldspillerne i landet. Derudover har FEPAFUT tidligere fortalt, at Thomas Christiansen forlanger 7,3 millioner kroner om året i en eventuel ny kontrakt.

I sportsprogrammet A La Candela skyder generalsekretær i Panamas Fodboldforbund, Miguel Zúñiga, de forskellige rygter til jorden, skriver futbolcentroamerica.com.

Han bekræfter dog, at de arbejder på at forlænge aftalen med Thomas Christiansen. Dermed kunne noget tyde på, at holdets næste store mål om at deltage ved VM i 2026 bliver med danskeren ved roret.

Thomas Christiansen, 49 år, har tidligere trænet blandt andre Leeds United og det belgiske førerhold Royal Union SG. Tidligere har den mexicanske klub Chivas Guadalajara på rygtebasis været meldt interesseret i Thomas Christiansen.