Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-boss: Arbejder med værst tænkelige udfald

AGF-direktør Jacob Nielsen har et klart billede af, hvad der venter, hvis de skulle rykke ned.

AGF har efter en lang periode med dårlige resultater kun seks point ned til nedrykningsstregen, og i Aarhus-klubben er direktør Jacob Nielsen godt klar over, hvad man kigger ind i, hvis det går helt skævt.

Det fortæller han om et i et interview med B.T.

- Det er mit ansvar. Jeg skal arbejde med worst case-scenario. Det har vi taget højde for i driften af klubben. Vi kommer ikke til at dreje nøglen om, hvis det er det, du tror, siger han og fortsætter:

- Vi arbejder med forskellige budgetter. Vi har budgetter til top-6, medaljer, kvalifikationsspil og nedrykning. Det har vi haft i alle de år, jeg har været her, lyder det fra Jacob Nielsen.

Han peger endvidere på, at alle har et ansvar for den position, som de sidder i nu, hvor spillerne har et ansvar at påtage sig i deres egne handlinger til kamp og træning. Her minder AGF-bossen om, at klubbens værdier er hårdt arbejde, ansvarlighed, vindermentalitet og stolthed over Aarhus.

Jacob Nielsen vil dog ikke gå for langt ind i, hvorvidt man har gjort det godt nok, inden sæsonen er overstået.

Senest har kritikken fra medier og eksperter også spredt sig til hovedsponsor Bravida, hvor direktør Johnny Hey har været fremme med undren. Her peger Jacob Nielsen på, at man har haft en kop kaffe med Hey, men ikke vil kommentere mere på, hvad indholdet af mødet var.

Sponsorbrokkeriet er dog meget uheldigt. Læs mere om det her.