Video : Tipsbladet
Generelle

Floppede i FC København: Nu bomber han løs

Den tidligere FC København-angriber nyder stor succes i ungarsk fodbold, ligesom andre tidligere Superliga-angribere gør.

Det er nok de færreste, der husker Kenan Kodros tid i FC København som synderligt succesfuld. Den bosniske angriber kom til hovedstadsklubben for lidt over 10 millioner kroner i sommeren 2018, men efter seks mål på 18 kampe blev han afskibet et halvt år senere.

Mens tiden i København ikke var en succes, nyder den 28-årige centerforward stor succes i dag.

Kenan Kodro har spillet for ungarske Fehervar siden sommer, og han har imponeret med 14 kasser på 24 kampe i den ungarske liga. Det er nok til en flot andenplads på topscorerlisten, hvor han dog ikke skal gøre sig forhåbninger om at indhente topscorer Martin Adam, der har scoret hele 31 kasser i sæsonen.

Foruden de 14 sæsontræffere er Kenan Kodro også disket op med fem oplæg.

Kigger man nærmere på den ungarske topscorerliste, er den nærmest propfyldt med angribere, der ikke fik succes i dansk fodbold.

Det tidligere AGF-flop Ryan Mmaee er på fjerdepladsen med 13 scoringer for Ferencvaros. Og så er der den tidligere Esbjerg fB-lejesvend Budu Zivzivadze, som er nummer fem på topscorerlisten med 12 kasser i den ungarske liga.