Video : Tipsbladet
Spil

Højbjerg og co. skal bremse Liverpools titeljagt

I weekendens udgave af Penge I Banken kigger vi nærmere på titelkampen i Premier League, vi runder Arsenals duel med Leeds og ser også nærmere på Brøndbys duel mod FCK

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.5 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 25 garn. De lukkede 3 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.3 pr. kamp med clean sheets i 8 af dem.

Tottenham udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.8 kasser pr. kamp, eller 28 mål i alt. De indkasserede også 7 scoringer, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de holdt rent bur 5 gange.

Man City kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 2.7 mål pr. kamp med 27 kasser i alt. De indkasserede også 7 mål, eller gennemsnitligt 0.7 pr. opgør. De holdt buret rent i 6 af de kampe.

Hvad målscoring angår, er Newcastle Utd ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Brøndby IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af F.C. København, før FC Midtjylland satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Randers FC, der satte sig igennem med 2-1.

De seneste tre kampe har for F.C. København givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Brøndby IF med 2-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Randers FC. Deres seneste opgør, mod FC Midtjylland, indbragte et point i en 0-0 kamp.

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Leeds den kommende søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til The Gunners vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Arsenal lægger beslag på placeringen som nummer 4 i Premier League med 63 point for deres første 34 kampe. Differencen til Leeds er 29 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 17 i tabellen for 34 kampe.