Video : Tipsbladet
Champions League

Schmeichel i afmagt: Jeg forstår ikke fodbold

Nogen vil se bedriften som et historisk bedrift, mens andre som Peter Schmeichel ser det som uretfærdigt.

Real Madrid krydser klinger med Liverpool i Champions League-finalen.

Liverpool får dermed revanche fra finalen i 2018, som Real Madrid vandt med 3-1. Men revanchemuligheden blev kun gjort muligt, da Real Madrid leverede et formidabelt comeback mod Manchester City i semifinalen.

De vil helt sikkert selv vurdere triumfen som et historisk comeback, men Peter Schmeichel har en helt anden holdning.

- Real Madrid har ingen ret til at være i finalen. Det var helt klart det værste hold henover begge opgør, siger han til CBS Sport ifølge Goal.

Carlo Ancelottis tropper var bagud med samlet 5-3 indtil dommerens overtid i returopgøret, hvor indskiftede Rodrygo scorede to gange på få minutter.

I den forlængede spilletid eksekverede Karim Benzema fra ellevemeterpletten og sikrede Real Madrid en plads i finalen.

- Jeg har ondt af dem (Manchester City, red.), de var i total kontrol. Jeg synes, at de spillede rigtig godt, hvilket Real Madrid ikke gjorde.

- Jeg troede, at Real Madrid kunne nå finalen efter deres første møde, men de var skuffende. Kun mod Chelsea spillede de en god kamp. Jeg forstår ingenting om fodbold mere, siger Peter Schmeichel i afmagt.

Peter Schmeichel har selv en fortid i Manchester City, hvor han spillede i sæsonen 2002/2003. Hos rivalerne fra Manchester United nød han størst succes, hvor det blandt andet blev til fem engelske mesterskaber.