Video : Tipsbladet
Serie A

Udtaler sig om Napoli, Inter og Juves danske jagt

Lecce sikrede sig i sæsones sidste spillerunde oprykning til Serie A anført af danske Morten Hjulmand, hvis fremtid er under konstant lup i støvlelandet.

Morten Hjulmand er en af profilerne på det Lecce-mandskab, som for ganske nyligt sikrede sig direkte oprykning til Serie A.

I hjertet af midtbanen har den 22-årige dansker imponeret stort hele sæsonen. Selvom han ikke scorer et hav af mål, så har han et tårnhøjt bundniveau, som har skabt en lang række af beundrere.

I januar blev Torino FC afskrækket af et prisskilt på 150 millioner kroner, men i løbet af foråret har flere klubber meldt deres ankomst i jagten på danskeren. Også klubber som godt kan betale den slags summer.

Inter og Juventus er tidligere blevet nævnt, mens Napoli er den seneste bejler til at udtrykke sin interesse. Og et skifte til Stadio San Paolo vil ikke overraske Lecces sportsdirektør, Stefano Trinchera.

- Hjulmand vil også gøre en forskel i Serie A. Paradokset er, at vi taler alt for lidt om så talentfuld en spiller. Det kræver mere vilje at tage på stadion for at se ham spille. Han er 22 år gammel, og er forudbestemt til at opnå en stor karriere, siger han til Calcio Lecce.

- Han fortjener at spille på store stadions, der har han intet at indgive. Kan han tage til Napoli? Jeg ved ikke, om Giuntoli [Cristiano Giuntoli, sportsdirektør i Napoli, red.] vil have ham, men jeg kender hans evner, så det vil bestemt ikke overraske mig, siger han.

Morten Hjulmand drog til Lecce fra østrigske Admira Wacker før denne sæson, hvor han har optrådt 38 gange. Midtbanespilleren har en fortid i FC København, som han forlod i 2018.

Danskeren har kontrakt med Lecce frem til 2024.