Video : Tipsbladet
La Liga

Vild med AC i Barca: Har ekstraordinært talent

Det ser ud til, at der allerede er store forventninger til Andreas Christensen i Barcelona-staben.

Det er endnu ikke blevet officielt, men det virker som en offentlig hemmelighed, at danske Andreas Christensen skal til Barcelona efter denne sæson, hvor hans kontrakt med Chelsea udløber.

Her kommer han til en klub, hvor fansene efter sigende skulle have et lidt skævt billede af ham. Særligt grundet den seneste tid, hvor han eksempelvis lavede en stor fejl mod Arsenal. Men det er ikke et retvisende billede af landsholdsspilleren. Det fortæller et medlem af Barca-staben i et interview med AS.

- Andreas er en fremragende midterforsvarer med et ekstraordinært talent. Vi kan ikke se bort fra de to store fejl, men vi skal se på hele hans karriere, lyder det fra det unavngivne stabsmedlem.

Der bliver desuden peget på, at de er helt sikre på, at Christensen kommer til at blive en vigtig grundpille i forsvaret i de kommende fem år, som han skulle være på kontrakt.

Det lader endvidere til, at det bliver Clement Lenglet, som danskeren skal erstatte på Barcelona-holdet, og derfor er der udsigt til, at den nuværende Chelsea-profil kommer til at skulle kæmpe om pladsen med Eric Garcia. Den anden plads i forsvaret står så mellem Pique og Araujo, forlyder det.

Senest er det dog også kommet frem, at Barcelona overvejer at hente enten Jules Koundé fra Sevilla eller Kalidou Koulibaly fra Napoli til klubben, da førnævnte Pique længe har døjet med tilbagevendende skader.

I Barcelona kan den danske forsvarer også se frem til, at han kan blive holdkammerat med Martin Braithwaite, selvom offensivspilleren måske er på vej videre. Se mere om det øverst i artiklen.

Indtil videre er Andreas Christensen altså i London-klubben, hvor han desuden befinder sig i en by med en række danskere. Bliv klogere på, hvad de laver privat her.