Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 30. runde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Endnu en runde er overstået, og den bød på flere spændende kampe. Især i guldstriden var runden potentielt afgørende, da FC København hentede tre point mod SIF, mens FC Midtjylland snublede og smed point mod Brøndby IF. Også i bunden er der fortsat spænding, efter at AGF tabte til Vejle Boldklub.

Runden bød også på flere stærke præstationer, og dem har vi samlet her på rundens hold.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 30. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling: 

Målmand: Alexander Brunst, Vejle Boldklub (1)
Alexander Brunst var en vigtig sidste skanse for VB mod AGF, og han hev et par store redninger op, da det for alvor gjaldt. Derudover var han ganske sikker i sine indgreb og del af en VB-defensiv, som vi allerede nu kan afsløre har flere på dette hold.

Højre back: Tobias Mølgaard, Vejle Boldklub (1)
Han har været rygtet til større klubber, og det er der ikke noget at sige til. I Vejle Boldklubs vigtige sejr over AGF torsdag aften var Tobias Mølgaard nok engang i hopla. Højrebacken kæmper en vis legemsdel ud af bukserne og kom blandt andet med en vigtig blokering i sejren. 

Central forsvarer: Kevin Tshiembe, Brøndby IF (2)
Kevin Tshiembe har fundet formen i Brøndby. I sidste uge var han på rundens hold grundet præstation i derby, og nu er han igen på efter en stærk præstation mod FCM. Han blev sat ved Evanders mål, men ellers var det en brølstærk præstation fra stopperen, som kom i vejen for en hel del.

Central forsvarer: Raul Albentosa, Vejle Boldklub (4)
Der var stærke præstationer i Vejle Boldklubs forsvar, og et kig på statistikkerne viser, at Raul Albentosa leverede et hav af clearinger, vundne dueller og vellykkede tacklinger. Derfor får han pladsen her foran holdkammeraten Denis Kolinger, der også var velspillende.

Venstre back: Elias Jelert, FC København (2)
Han spillede kun på grund af afbud hos både Kevin Diks og Victor Kristiansen, men sikke en kamp fra den 18-årige Elias Jelert. Han gjorde det aldeles fremragende over for den ellers så stærke Silkeborg IF-offensiv. 

Højre midtbane: Isak Bergmann Johannesson, FC København (1)
For blot tredje gang i Superliga-sæsonen startede Isak Bergmann Johannesson inde for FC København. Det var en go’ idé fra Jess Thorup. Den unge islænding scorede to mål og leverede en ellers stærk kamp sammen med sin islandske offensivkollega Hakon Haraldsson.

Central midtbane: Evander, FC Midtjylland (6)
Det var ikke hans bedste kamp, men Evander kan ting, som de færreste Superliga-spillere kan. Det viste han på få glimrende minutter mod Brøndby IF, hvor han næsten egenhændigt vendte kampen til midtjydernes favør (for en stund). Hans scoring var fremragende, og hans lobaflevering, der førte til det andet mål, var næsten ligeså lækker.

Central midtbane: Lukas Lerager, FC København (2)
FC København kom tilbage på sporet med en stærk sejr, og her virkede Lukas Lerager på midtbanen som en mand, der bare ikke ville tabe. Han kæmpede, løb og pressede i hele kampen, og det gør ham i den grad fortjent til en plads på Rundens Hold.

Venstre midtbane: Kasper Kusk, AaB (5)
Ingen af dem spillede fuld tid, men med Lucas Andersen og Kasper Kusk på banen kan der altså ske lækre ting. Det viste de onsdag mod Randers. Kusk var især chanceskabende og noterede sig også for en assist. Man kan godt undre sig over, hvorfor han i en periode ikke var fast mand hos nordjyderne.

Angriber: Issam Jebali, OB (5)
Han har været OB’s bedste og vigtigste mand i foråret, tunesiske Issam Jebali. Og igen mod Viborg var han med i stort set alt det offensive, fynboerne kom frem til, mens han krydrede indsatsen med en straffesparksscoring.

Angriber: Simon Hedlund, Brøndby IF (2)
Han var ikke god I derbyet, men hold nu op, Simon Hedlund fik revancheret sig med en stærk præstation mod FC Midtjylland. Han skabte mange chancer med gode afleveringer, noterede sig for en assist, og var en af Brøndbys allerbedste i opgøret. Også Anders Dreyer fra FCM kunne bejle til en plads, men han må se sig slået denne gang. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.