Video : Tipsbladet
Generelle

Forbereder sig på stor dansker-transfer

Alexander Bah er eftertragtet, og hans cheftræner erkender, at danskeren kan blive solgt.

Der er lagt op til et sommerskifte for Alexander Bah.

Den danske landsholdsbobler har angiveligt været et emne i Brentford i tidligere transfervinduer, og så sent som i denne uge kunne adskillige portugisiske medier skrive om stor interesse fra storklubben S.L. Benfica.

Nu kommenterer Alexander Bahs cheftræner i Slavia Prag, Jindřich Trpišovský, så på danskerens fremtid, og her lyder det i den grad, som om at en transfer er aktuel.

- Jeg vil ikke sige kategorisk, at Alex skifter. Men han er en spiller, der nok er vokset ud af den tjekkiske liga, og der er interesse for ham. Vi forbereder os på en transfer, men der er aldrig noget helt sikkert. Vi vil se, hvad der sker, siger Jindřich Trpišovský ifølge Slavia Prags egen hjemmeside.

Med en stor sommertransfer vil 24-årige Alexander Bah fortsætte den optur, han har haft over de seneste to år.

For lige omkring halvandet år siden fik han debut på det danske landshold, inden han skiftede SønderjyskE og Superligaen ud med Slavia Prag. I den tjekkiske klub har højrebacken så siden udviklet sig til en stor profil, hvorfor større klubber altså lurer.

Det er blevet til seks scoringer og hele 12 oplæg på 42 kampe for Slavia Prag i den indeværende sæson for Alexander Bah.