Video : Tipsbladet
Premier League

Mere Eriksen: Jeg vil gerne spille CL igen

Den danske landsholdsspiller siger mere om fremtiden.

Christian Eriksens fremtid er det helt store samtaleemne i den lille London-klub, hvor man fortsat håber på at kunne holde på danskeren.

Men noget tyder på, at den 30-årige stjerne har andre og sportslige mere interessante tilbud.

Han har dog til gode at træffe en beslutning.

- Det skal være noget, der passer mig og min familie godt, men der er ikke noget, der er besluttet om, hvor præcis det er. Det kommer meget an på, hvordan det hele spiller sammen. Det er en beslutning,  der bliver baseret på det sportslige, og at min familie kan have det godt. Men det kan vi mange steder - det ved jeg, da vi har rejst et par gange før. Vi ser, hvad der kommer, og så tager vi en beslutning derfra, siger danskeren til Viaplay.

Brentford vil kunne slå på det familiære, og at man holder til i London, men økonomisk kan Eriksen med sikkerhed score en større kontrakt et andet sted, og så er der også de store europæiske turneringer, som Brentford i den kommende sæson ikke spiller med i.

Eriksen selv indrømmer, at Champions League-fodbold lokker.

- Ja, det synes jeg. Kigger man på den sportslige del, vil jeg meget gerne spille Champions League igen. Jeg ved, hvor sjovt det er. Men i sidste ende er det ikke altafgørende, siger Eriksen.

Se indslaget med danskeren i videoen øverst til denne artikel.

Læs også denne historie, hvor Christian Eriksen afslører, at han har fået tilbud.