Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert revser FCK-stjerne: Det er uden format

Discovery-eksperterne Flemming Povlsen og Thomas Gravesen var mandag meget uenige om, hvorvidt Denis Vavros sviner mod Erik Sviatchenko var acceptabel eller ej.

Det var over stregen, da Denis Vavro efter søndagens 2-0-sejr over Randers FC valgte at lange ud efter Erik Sviatchenko. 

Sådan lød det mandag fra Discovery-eksperten Flemming Povlsen, da episoden blev taget op efter FC Midtjyllands 4-1-sejr over Silkeborg IF. 

- Han taber kasketten her. For mig er det der at tabe kasketten. At begynde på den måde, uden format, at angribe en kollega i en anden klub. På afstand er det for nemt at angribe, lød det således fra Flemming Povlsen i Discoverys nedtakt. 

- Så må han vente til, at han står overfor Erik Sviatchenko i en kamp, i en situation ved et hjørnespark: 'Prøv at hør her, jeg synes faktisk, at du snakker for meget'. 

Thomas Gravesen var dog lodret uenig med Flemming Povlsen. Ifølge Gravesen var det mest iøjnefaldende ved Vavros og Sviatchenkos slagudveksling således, at sidstnævnte ikke gik hårdere til FC København-profilen.

- Jeg synes, at Erik Sviatchenko er for sød. Han er ikke venner med Denis Vavro. Han skal ikke være på breve med ham, og Denis Vavro har lagt linjen i forhold til, hvad der er tilladt i den beef her, lød det således fra Thomas Gravesen.

- Erik skulle have sagt: 'Ham der er jeg fuldstændig ligeglad med. Han spiller i FC København, det er vores største konkurrenter. Han kan vente til, at han kommer her næste gang. Så er jeg klar til ham. Jeg er den bedste forsvarsspiller her.' Vi kan godt lide spillere med personlighed.

I afspilleren øverst i artiklen kan du se hele indslaget, hvor Thomas Gravesen og Flemming Povlsen diskuterer striden mellem Denis Vavro og Erik Sviatchenko.