Video : Tipsbladet
Serie A

Tyskere går ind i kampen om gratis dansk profil

Han har ikke spillet i et halvt år, fordi han ikke vil forlænge aftalen med Udinese, men snart er danske Jens Stryger Larsen fri af den italienske klub, og bejlere er der nok af.

Han har været en vigtig brik for Udinese, siden han i sommeren 2017 rykkede fra Austria Wien til den italienske klub, men det sidste halve års tid har den tidligere Brøndby- og FCN-spiller Jens Stryger Larsen været på is.

For han har ikke ønsket at forlænge den aftale, der løber ud om lidt mere end en måned, og derfor har Udinese valgt at bruge andre spillere - måske også i et sidste desperat håb om at få danskeren til at forlænge kontrakten.

For der er ingen tvivl om, at Stryger Larsen, 31 år, har været vigtig for Udinese, der har brugt danskeren på alle pladser i forsvaret, ligesom han har spillet på midtbanen. Han har stort set også altid været til rådighed for klubben. 

Men nu er det snart forbi, og kampen om danskerens signatur er godt i gang.

På det seneste har de hollandske klubber PSV Eindhoven og Feyenoord været meldt interesseret, og går man længere tilbage har Stryger Larsens navn været sat i forbindelse med klubber som Watford og Galatasaray.

Nu bliver endnu en klub så sat i forbindelse med Jens Stryger Larsen, nemlig tyske FC Köln.

Klubben sluttede på en fornem syvendeplads i Bundesligaen og leder nu efter forstærkninger til holdet til den kommende sæson. Her skriver blandt andet Fantacalcio.it, at Jens Stryger Larsen er en af dem, man har på blokken og er interesseret i.

Men tanke på Jens Stryger Larsens alder er den næste kontrakt vigtig, da det efter alt at dømme bliver den største aftale i hans karriere. Og måske også den sidste store kontrakt. Så det er med at sikre, at han dels bliver godt betalt for det arbejde, han kommer til at lave, dels finder et sted, hvor der er godt med spilletid, så han holder sig i landstræner Kasper Hjulmands planer.