Video : Tipsbladet
Superliga

AGF henter talent fra Vejle Boldklub

AGF præsenterer endnu en transitionsspiller. Denne gang er det en ung forsvarsspiller, der kommer fra Vejle Boldklub.

AGF hentede for et par uger siden den 17-årige offensivspiller Marco Olsson Valdés fra IF Brommapojkarna, og nu henter AGF endnu en såkaldt transitionsspiller. 

"De Hviie" henter den 18-årige forsvarsspiller Oliver Olsson, som kommer til Aarhus fra Vejle Boldklub, når aftalen med sidstnævnte udløber til sommer. Det meddeler Superliga-klubben på sin hjemmeside. 

Som transitionsspiller skal Oliver Olsson - ligesom Marco Olsson Valdés - træne med førsteholdstruppen nogle dage og med U19-truppen nogle andre dage, indtil han bliver færdig med sin uddannelse.

- Oliver Olsson er en stor stærk centerback, som ikke bare skiller sig ud med sin højde, men også med en god fart og lederegenskaber. Han sætter en stor ære i at forsvare sit mål, og han udviser på den måde en stor grad af vinderinstinkt og en god arbejdsmentalitet af sin unge alder.

- På den måde besidder han de værdier, vi sætter pris på i vores unge spillere, og vi glæder os til at se ham fortsætte sin gode udvikling hos os, fortæller sportschef Stig Inge Bjørnebye til agf.dk. 

Oliver Olsson, 18 år, har spillet en del på Vejle Boldklubs hold i U19-ligaen, mens han også har en håndfuld optrædener for klubbens reservehold på cv'et.