Video : Tipsbladet
Superliga

Efter slagsmål i Aalborg: BIF med klar opfordring

Der var ballade mellem Brøndbys fans i Aalborg søndag aften.

Det var ikke kønne scener, der udspillede sig på Brøndbys tribune i Aalborg søndag aften. 

Her røg to grupper nemlig i totterne på hinanden. Derfor kommer Superliga-klubben nu med en generel opfordring til tilhængerne. 

Det sker på Brøndbys hjemmeside, hvor Mickel Lauritsen, som er sikkerhedschef, siger følgende: 

- Der var desværre en episode på tribunen før kampen mod AaB, hvor to grupper af fans havde nogle uoverensstemmelser, der resulterede i et mindre slagsmål på tribunen.

- Vi har modtaget videomateriale, som vi gennemgår lige nu, ligesom vi efterfølgende har fået en række forskelligrettede forklaringer af, hvad der skete. Jeg vil meget gerne opfordre alle, der har overværet episoden eller har oplysninger i sagen, til at tage kontakt til klubben, så vi kan komme til bunds i sagen. 

- Jeg vil gerne understrege, at vold er fuldstændig uacceptabelt og ikke hører hjemme nogle steder. Det skal være en tryg og god oplevelse at komme på stadion, også på en aktiv stemningstribune. Der er heldigvis kun få episoder som den i søndags i løbet af en sæson, men når de sker, så har vi brug for at vi hjælper hinanden. 

I denne sæson har Brøndby uddelt 30 karantæner og bøder for over 600.000 kroner. Det er på niveau med tidligere sæsoner. 

Afsluttende understreger klubben fra Vestegnen, at de gerne hører fra personer, som har oplevet hændelser som den i Aalborg. 

- Vi vil generelt meget gerne høre fra Brøndby-fans, der oplever hændelser eller ting, som kunne have interesse for klubbens arbejde med at sikre den bedst mulige afvikling og tryghed til vores kampe.

- Hvis man på nogen måde føler sig utryg eller overværer episoder med vold, racisme, homofobi eller lignende, skal man ikke tøve med at tage fat i vores vagter eller på anden vis give os besked, så vi kan reagere. 

Hvis du har set episoden på Aalborg Portland Park eller har oplysninger i sagen, ønsker Brøndby, at du kontakter klubben på info@brondby.com.

Brøndby spiller sidste Superliga-kamp i denne sæson søndag aften, når Silkeborg kommer forbi Sjælland.