Video : Tipsbladet
Superliga

Viborg i dokumentar: Kan stå inde for alt

Det er med Viborg FF i hovedrollen i endnu en dokumentar om en dansk traditionsklub.

Viborg er den seneste klub i rækken, som der er blevet lavet en dokumentar om. Her bliver blandt andet spillere og ledere fulgt over denne sæson, som er blevet lavet af TV Midtvest.

Her har VFF-profilen Jeppe Grønning selvsagt spillet en stor rolle, og i et interview med Viborg Stifts Folkeblad fortæller han om oplevelsen.

- Vi har et miljø, som er meget autentisk. Det, der sker i dagligdagen, er også det, som vi prøver at vise, når vi ellers træder frem i medierne. Hvis der var en masse problemer under overfladen, så ville det være svært at skjule det i sådan en dokumentar, men vores måde at arbejde på er meget lige til og ærlig, siger han og fortsætter:

- Så selvfølgelig kan der blive fanget noget på kamera, hvis der opstår noget, men vi ved, at vi kan stå inde for alt det, som vi gør. Og vi er heller ikke for store til at fejle, så jeg har ikke været bekymret, siger Jeppe Grønning.

Han peger endvidere på, at der i starten godt kunne være nogle tanker om, hvad det nu var for noget, som de var gået ind til. Det gik dog hurtigt med at vænne sig til mikrofonerne, og efter de første par gange tænkte han ikke længere over, hvad han gik og sagde.

Det er på søndag, at dokumentaren om Viborgs tilbagekomst til Superligaen kan ses på tv-stationens streamingstjeneste.

Det bliver dog også understreget fra Grønnings side, at han godt er klar over, at det er optagelser, som er foregået på et tidspunkt, hvor det for det meste er gået godt. Derfor har det ikke været så presset for dem, som hvis det var gået skidt.

Det kan man roligt sige er virkeligheden i Esbjerg. Her har TV Syd lavet en dokumentar-serie om deres enorme nedtur i denne sæson. Læs mere om det her.