Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-træner fik klar ordre: Du skal vælge ham

Viborg FF tror meget på målmandstalentet Lucas Lund Pedersen.

Der er ikke så meget af rafle om, når det kommer til, hvem der er førstemålmand i Viborg FF, og hvem klubbens ledelse gerne ser, at klubbens trænere vælger at spille med i Superligaen.

Det er 22-årige Lucas Lund Pedersen. 

Det bliver meget tydeligt i 'For Enhver F*cking Pris'. Det er en dokumentar om Superliga-klubben, som TV Midtvest står bag. 

- Jacob Neestrup fik besked om, at Lucas Lund skulle stå. Og så kunne det godt være, at vi syntes, der var en, som var bedre, men det er en beslutning fra vores side, lyder det eksempelvis fra Jesper Fredberg, som er sportschef, i Viborg FF. 

Han kalder valget af Lucas Lund Pedersen som vogter af buret for en strategisk beslutning. 

Derfor får det unge målmandstalent også en masse støtte fra ledelsen i begyndelsen af Superliga-sæsonen, hvor han er skyld i mål i de tre første kampe. 

I klippet øverst i denne artikel kan du se Jesper Fredberg fortælle bestyrelsen om, at det skal være Lucas Lund Pedersen, som skal stå

Og der er en meget klar årsag til, at ledelsen i Viborg FF vælger, som de gør. Det siger Morten Jensen, som er direktør i fodboldklubben. 

- Det er Lucas Lund, som vi satser på. Hvis Lucas Lund kan komme til en U21-slutrunde og bevise sig mod Italien, er der pludselig en større mulughed for at tjene penge på transfers.

I slutningen af sommerens transfervindue sidste år vælger Viborg FF at hente målmanden Mikkel Andersen som direkte konkurrent til Lucas Lund Pedersen. 

Og her fortæller målmandstræneren i Superliga-klubben, at han er hentet ind for at udfordre Lucas Lund Pedersens mentale styrke, fordi planen er at sende ham til udlandet på et tidspunkt.  

Find de første fire afsnit af serien 'For Enhver F*ckin Pris' på TV Midtvests site.