Video : Tipsbladet
Superliga

Usikker stjerne overvejer at blive i FCM

FC Midtjylland udnyttede tidligere på året muligheden for at hente Anders Dreyer frem til sommer. Selv overvejer han blandt andre muligheder en permanent aftale med klubben.

Anders Dreyer sikrede under sit første ophold i FC Midtjylland klubben et mesterskab og sig selv en status som en stor stjerne i dansk fodbold.

Det endte sidste sommer i et skifte til russiske Rubin Kazan. Her blev det i første omgang til et halvt år, da FIFA, i kølvandet på Ruslands invasion af Ukraine, tillod udenlandske spillere i russiske klubber at skifte græsgange frem til sommer.

Det udnyttede FC Midtjylland til at hente deres tidligere stjerne hjem igen i jagten på endnu et dansk mesterskab. I en periode lignede det en formsag, men i sidste ende blev FCK deres banemænd.

Tilbage står Anders Dreyer med en usikker fremtid, hvor han i princippet skal retur til Rubin Kazan, som netop er rykket ned i landets næstbedste række.

- Jeg ved ikke så meget. Jeg må se, hvad der bliver meldt ud. Indtil videre så er det her min sidste hjemmekamp, og fra den 1. juli, så er jeg på kontrakt i Rusland igen, men vi må vente og se, hvad der bliver meldt ud, siger Anders Dreyer til TV3 Sport.

FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, har heller ikke lagt skjult på, at hvis det hele kan gå op i en højere enhed, så vil han gerne fortsætte samarbejdet med Dreyer. Selv har offensivspilleren også en permanent aftale med sølvvinderne med i sine overvejelser.

- Selvfølgelig har jeg det. Jeg har det godt her i FC Midtjylland, men nu må vi se, hvad der sker. Nu har jeg en kamp her den 26 [pokalfinalen mod OB, red.], og så må vi tage den derefter.

Efter pokalfinalen har Anders Dreyer en måned til at blive klogere på fremtiden, hvor han også nævner, at han er åben overfor et udlandsskifte. Den 24-årige kantspiller har tidligere været i Brighton uden succes.

Du kan se hele interviewet med Anders Dreyer i afspilleren ovenfor, hvor han sætter ord på sine fremtidsplaner.