Video : Tipsbladet
Superliga

- Nu er jeg født i Ballerup, så…

FC København-stjernen Nicolai Boilesen tog det helt med ro, at nogle fans invaderede banen under medaljeoverrækkelsen.

Nicolai Boilesen og holdkammeraterne i FC København kunne søndag aften lade sig hylde som danske mestre anno 2022. Med en sejr over AaB på hjemmebane sikrede de sig guldet, efter at foråret har budt på et tæt kapløb med FC Midtjylland.

Og netop det tætte kapløb betyder, at guldet smager lige det sødere.

- En ting er, at man altid vil vinde komfortabelt, men på en ellers anden måde vil jeg sige, at det føles endnu bedre, at der har været den her modgang, og at vi har stået sammen som hold. At man har blødt og svedt for det, det gør, at man er endnu mere stolt over det, fortæller Nicolai Boilesen efter kampen til de fremmødte journalister.

Samtidig har FC Københavns sæson været plaget af skader og store omvæltninger, hvorfor mange unge eller nye spillere har haft store roller. Derfor er der også udviklingspotentiale i holdet ifølge viceanføreren.

- Det er jo det, der gør det endnu sjovere, og at fremtiden er lys. At vi ikke har ramt vores topniveau eller loftet på, hvad det her hold kan. Det gør det kun endnu mere spændende fremover, siger han.

Mesterskabsfejringen blev imidlertid blameret af et par episoder, hvor nogle hundrede FC København-fans stormede ind på banen. Her kom nogle fans også på et tidspunkt i karambolage med nogle vagter.

Men selvom at det lige pludselig væltede ind med fans, og at man i de seneste uger har set nogle vilde scener i forbindelse med baneinvasioner, holdt Nicolai Boilesen hovedet koldt.

- Nu er jeg født i Ballerup, så det betyder ikke så meget. Nu er det også vores fans, kan man sige, så det ville være underligt, hvis jeg skulle være nervøs for det, siger stopperen med et smil og tilføjer:

- Jeg jublede bare lige lidt, og lige pludselig kan jeg se, at der er nogle, jeg ikke kender, der kommer løbende. Så tænker jeg ikke så meget over det.

Nicolai Boilesen tog efterfølgende også en snak med fansene, hvor han takkede dem for deres støtte, men opfordrede dem til at juble på en ordentlig måde.