Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere FCK'er med udløb: Håber på Superligaen

Den tidligere FC København-spiller har efter flere år i udlandet kontraktudløb i Belgien, hvorfor han nu skal på jagt efter en ny klub. Tipsbladet har taget en snak med Christoffer Remmer om fremtiden, som godt kan være i Superligaen, og følelsen et dansk mesterskab giver.

Christoffer Remmer skal på klubjagt til sommer.

Højre backen har kontraktudløb med KVC Westerlo ved udgangen af juni, hvorfor han allerede har gjort sig nogle overvejelser om fremtiden. Det kommer vi tilbage til.

I første omgang nyder han sin ferie, og glæder sig over, at hans tidligere klub FC København søndag vandt det danske mesterskab.

- Det er fantastisk. Jeg er super glad på deres vegne - både klubbens, spillernes og fansenes vegne. Jeg kender jo stadig en stor håndfuld af de spillere, som spiller på holdet. Det er fantastisk, og jeg ønsker dem stort tillykke, siger Christoffer Remmer til Tipsbladet.

Den 29-årige højre back var med til at vinde mesterskabet med FC København tre gange, og han glemmer aldrig den følelse, som FCK-spillerne gennemlevede søndag eftermiddag.

- Jeg har set billederne derfra. Det er en helt fantastisk følelse, at stå deroppe, det kan jeg lige så tydeligt huske. Det må have været helt fantastisk for dem, og jeg tænker også, at de får sig nogle fede dage. Det er altid fedt at gå på sommerferie med et mesterskab

Christoffer Remmer var en del af førsteholdet i FC København fra 2012 til 2016, inden turen gik til Molde FK og sidenhen KVC Westerlo, som han har kontraktudløb med til sommer.

Så hvad skal der ske, spurgte Tipsbladet den tidligere U21-landsholdsspiller om.

- Danmark kunne være interessant på grund af geografien. Det kunne også være fedt at komme hjem. Men jeg er også et sted i min karriere, hvor det sportslige også betyder en stor del, hvorfor jeg gerne vil blive ved med at spille på det højest mulige niveau. I det tilfælde er Danmark ikke nødvendigvis førsteprioritet, så jeg er ret åben overfor det meste.

Sæsonen i Belgien slutttede tidligt, så indtil videre har der været lidt dialog hist og her, som Christoffer Remmer selv udlægger det.

- Jeg føler, at jeg stadig har rigtig meget at byde på, og jeg tror helt klart, at jeg vil være en forstærkning mange steder, så jeg håber, at det kan blive til Superligaen, hvis det bliver et skifte til Danmark.

Endnu har der ikke været nogen konkrete tilbud på danskerens bord, så han tager i første omgang udsigten som klubløs ganske roligt.

Han regner med, at der begynder at ske noget, når de forskellige ligaer går på sommerferie og klubberne begynder deres forberedelser til den kommende sæson.

Den 29-årige højre back har blot optrådt fire gange i denne sæson, da han har været hårdt plaget af skader. Han er dog fuldstændig fit for fight igen, og har efterhånden været det i et stykke tid.