Video : Tipsbladet
Premier League

Hylder dansk PL-kvartet: Han er årets spiller

Brentford har med et stort dansk islæt sikret sig endnu en sæson i Premier League. Fodboldekspert hos TV3 Sport, Martin Jørgensen, fælder dom over fem af holdets danskere.

Trænerduoen Thomas Frank og Brian Riemer er dansk i Brentford, mens der også er hele syv spillere i førsteholdstruppen med dansk pas.

En stor dansk stamme har præget Premier League-mandskabets sæson, hvor nogle af dem har fået flere spilleminutter end andre.

Fodboldekspert hos TV3 Sport, Martin Jørgensen, fælder dom over fem af dem, der har haft størst indflydelse på, at klubben har sikret sig endnu en sæson i Premier League.

- Christian Nørgaard får seks stjerner. Meget, meget flot sæson. Måske en af de vigtigste spillere på det her Brentford-hold sammen med Pontus Jansson. Han ligger jo inde midt i og rydder op, siger Martin Jørgensen om midtbanespilleren.

- Han kom fra et mislykkedes ophold i Fiorentina, men har vist, at han sagtens kan være med på det her niveau. Han er valgt til årets spiller af fansene, og han er valgt til årets spiller af mig, så meget fortjent, afslutter han sin ros af den tidligere Brøndby-spiller

Christian Eriksen har på blot en halv sæson hos Brentford vist, at han igen er tilbage i omdrejninger. Ham giver Martin Jørgensen fem stjerner. Mads Bech Sørensen og Mads Roerslev får begge fire stjerner for deres bedrifter.

Mathias Jensen skraber bunden med to stjerner, mens Jonas Lössl og Mathias 'Zanka' Jørgensen, som Brentford tidligere mandag sagde farvel til, ikke er med i bedømmelsen.

Du kan se hele argumentationen for vurderingen i afspillerenden ovenfor.