Video : Tipsbladet
Premier League

Mbappé talte med PL-klub: Min mors favoritklub

Efter forlængelsen med Paris Saint-Germain har Kylian Mbappé nu afsløret, at han også talte 'en smule' med en klub fra Premier League.

Hvis Kylian Mbappé skulle være skiftet til Premier League, så var franskmandens valg nok faldet på Liverpool.

Sådan lyder det nu fra Mbappé, efter at den franske superstjerne i weekenden valgte at forlænge med Paris Saint-Germain. 

- Vi talte en smule [med Liverpool, red.], men ikke rigtig meget. Vi talte en smule, lyder det således, ifølge The Telegraph, fra Kylian Mbappé. 

Mbappé har tidligere talt varmt om Jürgen Klopps mandskab, og ifølge franskmanden spillede det også ind, at hans mor, Fayza Lamari, er stor Liverpool-fan.

- Jeg talte med Liverpool, fordi det er min mors favoritklub. Min mor elsker Liverpool. Jeg ved ikke hvorfor, du er nødt til at spørge hende, lyder det således fra stjerneangriberen. 

I interviewet understreger Mbappé, at Liverpool havde en større chance for at hente ham tilbage i 2017, da han forlod Monaco. Dengang mødtes franskmanden med Merseyside-klubben. 

- Selvfølgelig stod valget mellem Real Madrid og Paris Saint-Germain i sidste ende, lyder det fra Mbappé. 

På pressemødet begrundede franskmanden også mere uddybende, hvorfor han valgte at afvise Real Madrid. Det kan du læse om HER.