Video : Tipsbladet
La Liga

Stjernetræner revser Mbappé: Det er for sent

Ifølge den tidligere Paris Saint-Germain-cheftræner Unai Emery er det noget skidt, at Kylian Mbappé ventede så længe med at tage en beslutning om sin fremtid.

Kylian Mbappé har nu fået kritik af sin tidligere træner i Paris Saint-Germain, efter at franskmanden lørdag valgte at forlænge sin kontrakt og dermed også afviste Real Madrid. 

Ifølge Villarreal-cheftræneren Unai Emery, der var i Paris Saint-Germain fra 2016 til 2018, har Mbappé således trukket sin beslutning i langdrag. 

- Det er en meget personlig beslutning, men den er kommet for sent. Jeg sætter stor pris på knægten, og jeg respekterer hans beslutning, men ikke timingen eller den måde, han har taget den på. Det er ikke godt for fodbold, lyder det således, ifølge Football Espana, fra Unai Emery. 

Kylian Mbappé afholdte mandag et pressemøde, hvor den franske superstjerne fortalte, hvorfor han endte med at afvise Real Madrid til fordel for Paris Saint-Germain. Det kan du læse om HER

Mbappés fravalg af La Liga har også fået La Liga-chefen Javier Tebas op i det røde felt. I weekenden kom det således frem, at Tebas vil melde Paris Saint-Germain til de franske skattemyndigheder og til de relevante institutioner i EU