Video : Tipsbladet
Landshold

Gentog ét ord, da snakken faldt på fremtiden

Christian Eriksen gav ikke mange hints om fremtiden efter mandagens kamp mod Østrig. I stedet gentog han blot ét ord.

Brentford? Tottenham? Måske Manchester United?

Der er konstante skriverier om Christian Eriksens fremtid, i og med at hans kontrakt udløber denne sommer, og hvor et hav af engelske klubber nævnes som bejlere til den danske kreatør.

Da Eriksen talte de fremmødte journalister, faldt snakken hurtigt på, hvor han fortsætter fodboldkarrieren, men her gav han ikke mange hints om fremtiden.

- Sommerferie. Det er det, jeg har, først og fremmest nu. Så bliver det tid med familien og få ladt batterierne op, svarede den transferfrie dansker på det første spørgsmål om hans fodboldfremtid.

Og særligt ordet sommerferie blev gentaget af Eriksen på de efterfølgende spørgsmål.

“Lige nu sommerferie”, “sommerferie” og “sommerferie,” svarede Eriksen således i rap på tre spørgsmål om fremtiden.

Men selvom han altså først og fremmest vil nyde en ferie med at spise lidt god mad og blive solbrun, som han fortalte, vil fremtiden selvsagt også blive overvejet i løbet af de kommende uger.     

- Nej, selvfølgelig kan jeg ikke det (lade være med at tænke på det, red.). Det ved min familie også godt, fortalte Eriksen og tilføjede, at han også holder øje med telefonen:

- Den er tændt trods alt, og så kender min agent mig nok til at vide, at han ringer, hvis der er noget spændende. Hvis det ikke er spændende, ringer han ikke.

30-årige Christian Eriksen spillede foråret i Brentford, hvor han scorede en enkelt gang på 11 kampe. Tidligere har han spillet for storklubber som Ajax Amsterdam, Tottenham og Inter Milan. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.