Video : Tipsbladet
Skandinavien

Han slår Akinkunmi Amoos vilde millionrekord

Den unge svensker blev solgt for et rekordstort beløb, der slår Hammarby IF's hidtidige rekordsalg til FC København.

FC København havde den helt store tegnebog fremme i januar.

Blandt andet blev Akinkunmi Amoo hentet til klubben for omkring 33 millioner kroner, hvilket dengang blev det største salg i Hammarbys historie.

Et halvt år senere er nigerianerens store millionsalg blevet slået. Hammarby IF har således solgt den svenske midtbanespiller Williot Swedberg til Celta Vigo for knap 39 millioner kroner ifølge SVT.

Dermed er han tæt på seks millioner kroner dyrere end sin tidligere holdkammerat i Hammarby. Swedberg er samtidig den sjettedyreste afgang fra Allsvenskan nogensinde.

- Jeg har haft nogle fantastisk år i Hammarby og nu ser jeg frem til en ny udfordring, siger Swedberg til klubbens hjemmeside, da handlen blev offentliggjort.

Williot Swedberg, der tidligere var et emne for flere Superliga-klubber, har underskrevet en femårig aftale med Celta Vigo.

I denne sæson har han scoret fem mål i ti kampe for Hammarby, som han har spillet for siden han var syv år gammel.

Akinkunmi Amoo har endnu ikke levet op til sit store prisskilt, hvor han blot har optrådt otte gange og scoret et mål for FC København. Han er på kontrakt frem til 2026, så han har masser af tid til at vise sig frem.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.