Video : Tipsbladet
Generelle

Taler om dansk kaosklub: Alt var galt

Der var ikke meget, der fungerede i den danske klub.

Der er blevet sagt og skrevet meget om Jammerbugt FC, men ingen har oplevet situationen i klubben på første parket som Mubaarak Nuh.

Den 20-årige svensker var udlejet til den daværende NordicBet Liga-klub fra Malmö FF i den forgangne sæson, og han har ikke meget positivt at sige, når han over for Fotbollskanalen bliver bedt om at beskrive sit ophold i Pandrup.

- Jeg vil ikke sige, at det var det bedste. Det gik ikke særlig godt. Det var heller ikke noget godt miljø at træne eller spille fodbold i. Men man lærer af det og vokser som person, når tingene bliver lidt svære.

Nuh bliver herefter spurgt, hvad han mener med, at miljøet ikke var godt.

- Ouff. Jeg vil nok sige, at alt var galt. Træningsplanen... Træningerne var ikke de bedste. Det var ret meget faktisk. Vi havde ikke de bedste træninger.

Mubaarak Nuh blev udlejet til Jammerbugt FC som et led i klubbens samarbejde med Malmö FF, men det vil svenskerne nu evaluere på, siger sportsdirektør Andreas Georgson.

- En forudsætning, for at vi vil forbindes med nogen, er selvfølgelig, at der er styr på tingene. Og de aftaler, der er blevet lavet, skal overholdes. Spillerne har fået det, de skulle - det er bare sket med lidt forsinkelse. Og det er sket med lidt for stor usikkerhed hver gang.

Jammerbugt FC er rykket ned i 2. division.